Ponuda

TERETANA/FITNESS

Fitness centar LM opremljen je vrhunskom opremom renomiranog proizvođača Tehno gym selection i Life fitness.  Na raspolaganju Vam je kardio linija (različiti simulatori cikličnih aktivnosti), zatim mašine koje omogućavaju oblikovanje cijelog tijela, slobodni utezi i brojni rekviziti za funkcionalni trening. Sprave i rekviziti koje nudimo daju vam mogućnost najbolje kombinacije funkcionalnog treninga i kvalitetno koncipiranog tradicionalnog treninga snage.

GRUPNI PROGRAMI

Grupni fitnes programi jedan su od najpopularnijih oblika vježbanja danas. Osnovni cilj svih grupnih fitnes programa je poboljšanje komponenti zdravstvenog fitnesa u koje ubrajamo: sastav tijela, funkcionalnost lokomotornog sistema, mišićni i kardio-vaskularni fitnes. U našem fitness centru u ponudi je veliki broj različitih grupnih programa uz vrhunski instruktorski kadar. Naši grupni fitnes programi prepoznatljivi su po energiji koja vlada na svakom treningu. Uz naše stručne instruktore i motivirajuću muziku s lakoćom ćete uraditi svaki trening i vratiti se po još.

PERSONALNI TRENINZI

Personalni trening podrazumijeva individualni pristup klijentu, kroz stručno i razumljivo vođenje vježbi, oblikovanih na osnovu ciljeva i preferencija klijenata, kao i na osnovu stvarnih potreba koje definiraju rezultati dobiveni inicijalnim testiranjem. Stručno vođeni osobni trening omogućava najkvalitetnije rezultate i smanjuje rizik od povrede na minimum. Provodi se prema pripremljenom planu i programu, kroz kombinaciju različitih tehnika i načina vježbanja, prilagođenih svakoj osobi posebno.

 

Vježbanje u malim fitness grupama (8 osoba)  u našem klubu omogućava vam individualizirani pristup i intimnu atmosferu.  Mala grupa je idealno okruženje za rad jer je svaki Vaš pokret kontrolisan od strane trenera kako bi vežbanje bilo što kvalitetnije. Programi se prilagođavaju specifičnim potrebama, željama i sposobnostima klijenata unutar manje grupe. Trening podrazumeva programiran rad i vežbanje pod stručnim nadzorom trenera, zavisno od Vaših potreba i ciljeva. Vježbanje je jako prijatno, zanimljivo i sjajno za motivaciju. Iskoristite sve pogodnosti individualnih treninga vežbajući sa svoijm prijateljima u maloj grupi.

PROJEKTI

Osim naše standardne ponude, našim članovima nudimo i sljedeće:

  • Specijalizirane programe vježbanja za osobe s prekomjernom tjelesnom težinom
  • Programe prehrane i savjetovanja o prehrani
  • Motivacijske programe
  • Edukativne seminare